5 звездна гледка и спокойствие
Нашата мисия

5 звездна гледка и спокойствие

Създаден, за да отговори по най-добрия начин на Вашите нужди, Трявна Лейк Хотел е символ за качествена почивка, спокойствие и целогодишно слънце. Местоположението на хотелският комплекс създава усещането, че попадате в своя малък рай и Ви подканва да изживеете незабравими моменти с любимите си хора. С несравнимата си естетичност и ненатрапчив лукс, хотел Трявна Лейк мигновено ще спечели възприятията Ви.

Трявна Лейк хотел се състои от 3 четириетажни корпуса, с апартаменти за 4 до 6 души, студиа за 4 души и двойни стаи. Всеки апартамент е кътче от рая, предлагащ всички удобства, присъщи за категорията на хотела – обособен дневен тракт с мека мебел + кухненска част (в някои апартаменти), спалня с единични или двойни легла и тераса.

Какво казват за нас?
Отзиви на клиенти

Какво казват за нас?

Незабравим уют и комфорт!
нашето виждане

Незабравим уют и комфорт!

Разположен на брега на Тревненското езеро, тук ще откриете не само зашеметяващ изглед, но и разнообразни спортни и развлекателни съоръжения като възможност за риболов в езерото пред хотела и неограничени възможности за излети сред природата. И ако това не е достатъчно, Трявна Лейк хотел разполага с открита детска площадка и разбира се сезонен басейн с джакузи и „инфинити“ ефект, чиято гледка се слива с необятната природа, а в по-студените дни, клиентите могат да се възползват и от уютната ни СПА зона.