Инхалации с Оксиводород: Нов подход към здравословното дишане

С настъпването на сезона на алергиите, мнозина се борят с неприятните симптоми, причинени от полените във въздуха. В този контекст, от 4-ти до 7-ми април 2024 година, мобилният кабинет на КОД Здраве ще бъде на разположение в град Трявна, предлагайки иновативни инхалации с оксиводород, които се доказват като ефективно решение за хора с дихателни проблеми и не само.

Изготвил: Мариела Христова-Савова, биолог в НЦЗПБ, гр. София

Симптомите на алергия като запушен или течащ нос, постоянно кихане, сърбеж в носа, подувани очи и кашлица често могат да се окажат изключително дразнещи и дори да пречат на ежедневните ни задачи и активности. Нашият екип от специалисти е на разположение, за да предложи помощ и облекчение чрез инхалации с оксиводород.

Инхалациите с оксиводород са известни със своите благоприятни ефекти върху дихателната система. Оксиводородът е вещество, което се използва от организма за производство на енергия и има антиоксидантни свойства. При инхалации, тази смес от кислород и водород ефективно достига до белите дробове и бронхите, където подпомага процеса на дишане и помага за намаляване на възпаленията и дразненията.

Желаещите да се възползват от тази терапия могат да посетят мобилният кабинет, разположен в Хотел Трявна Лейк, на улица Херман Гмайнер 4, от 4-ти до 7-ми април включително, от 09:00 до 18:00 часа. Нашите специалисти ще са на разположение, за да проведат индивидуални консултации и да предоставят необходимата помощ и съвети.

Записване за сесия може да се направи онлайн в КОД ЗДРАВЕ или на телефон: 0899980801.

Ако търсите начин да се справите с алергичните реакции и да подобрите качеството на вашия живот, инхалациите с оксиводород може да бъдат отговорът, който търсите. Очакваме ви в Трявна Лейк, готови да ви помогнем да дишате по-лесно и свободно!

Добавете ревю

Your email address will not be published.